Pristupi
Zadnje teme
.::Žene manje vole sex od muškaraca...
Strana 1 od 1 • Delite •
.::Žene manje vole sex od muškaraca...
Stalno slušamo kako smo mi žene manje zainteresovane za sex...Ili kako mi možemo bez seksa duže vreme a muškarci ne i sl...Nekako je ta priča prešla u stereotip i šablon po kome smo sve mi obeležene kao frigidne za razliku od muških koji su prepotentni,npr...
Da li vi smatrate da zaista imamo manje potrebe od muškaraca i da smo mi te koje uvek nisu raspoložene za sex?
Da li vi smatrate da zaista imamo manje potrebe od muškaraca i da smo mi te koje uvek nisu raspoložene za sex?
Mislim da to nije uopste tacno.Sex vole i muskarci,kao i zene,samo sto je uvek uspeh i inicijativa u sexu vezivana za muskarca,i to mu je bio veliki plus,dok je zena uvek smatrana nemoralnom,ako otvoreno prica o sexu,i naravno ako uziva u sexu.Nazalost,i danas je tako,samo sto niko ne bi trebao da se obazire na ove stereotipe,vec da uziva u sexu,sa osobom do koje joj je stalo,jer samo tada i u tim slucajevima,nema naprasnih glavobolja,umora,pa samim tim i takozvanih frigidnih zena.

spavalica- Pocetnik

- Broj poruka: 95
Datum upisa: 24.11.2011
Godina: 32
Re: .::Žene manje vole sex od muškaraca...
Verovala ili ne ima ih ...da li je to u pitanju pritisak i uticaj okoline (što si spomenula gore,moralni principi) ili je eto tako do same žene,al mnoge su one koje se vade na glavoboljuu,obaveze i sl...Ja iskreno mislim da takve žene ne umeju da uživaju...
mislim da podjednako se voli,jedino sto je zena obasipana svakojakim obavezama u toku dana,pa mozda uvece joj nije bas do toga,ali mislim kada bi se muski malo potrudili da bi sve bilo ok,a ne samo op cup i gotovo! Malo romantika,ovo ono 

Kristina....- Global moderator

- Broj poruka: 233
Datum upisa: 20.01.2012
Godina: 22
Similar topics» .::Žene manje vole sex od muškaraca...
» Manje soli tokom praznika
» Šminkanje – muškarci vole prirodno
» Svake godine po škola dece manje
» Sta zli duhovi vole i cega se boje?
» Manje soli tokom praznika
» Šminkanje – muškarci vole prirodno
» Svake godine po škola dece manje
» Sta zli duhovi vole i cega se boje?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

» Plavuse-iskustva i saveti
» Dobro jutro Brbljivice!
» Kilogrami nakon porođaja
» Zvezde Granda(tv Pink)
» Brbljivice laku noc!!!!
» Azbuka prezimena
» Čestitke, zelje i pozdravi!
» Tinejdžerka se obesila zbog straha od smaka sveta!