Pristupi
Zadnje teme
Trebaju mi nove Avon dame :)
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Trebaju mi nove Avon dame :)
Pozdrav devojke, ja sam Avon dama a od skoro i koordinator,pa zato tražim nova uključenja. Evo da ukratko objasnim o čemu se radi. Za prvi put, ja vam pošaljem kataloge, vi meni fotokopiju lične karte i već možete same plasirati porudžbinu. Može se naručiti preko sms-a ili preko internet stranice Avona. Paket stiže na kućnu adresu ili u poštu koju vi izaberete. Razdelite proizvode, pokupite parice i to je to!
Rok za uplatu računa je dve nedelje od dana isporuke, u paketu dobijete sve informacije i popunjenu uplatnicu. Sad da vam kažem šta vi imate od toga. Na porudžbine preko 2500 dinara ostvarujete popust od 15%,porudžbine preko 5500 dinara-popust od 20%, porudžbine preko 8500 dinara-popust od 25%. Tu razliku možete uzeti u novcu ili u proizvodima, kako god želite. Ukoliko napravite porudžbinu preko 10.000 dinara, ulazite u program gde dobijate 30% popusta. Naravno, uvek postoje motivacioni programi za nove Avon dame. Npr, jedno moje uključenje je dobilo ruž i parfem za 50 dinara. Pa ako je neka od vas zainteresovana, ili možda neka vaša drugarica, rado cu vas još bolje uputiti. Još da napomenem, nije bitno odakle ste, bitno je samo da želite da probate!
Ja radim oko 8 godina i svidja mi se!
Rok za uplatu računa je dve nedelje od dana isporuke, u paketu dobijete sve informacije i popunjenu uplatnicu. Sad da vam kažem šta vi imate od toga. Na porudžbine preko 2500 dinara ostvarujete popust od 15%,porudžbine preko 5500 dinara-popust od 20%, porudžbine preko 8500 dinara-popust od 25%. Tu razliku možete uzeti u novcu ili u proizvodima, kako god želite. Ukoliko napravite porudžbinu preko 10.000 dinara, ulazite u program gde dobijate 30% popusta. Naravno, uvek postoje motivacioni programi za nove Avon dame. Npr, jedno moje uključenje je dobilo ruž i parfem za 50 dinara. Pa ako je neka od vas zainteresovana, ili možda neka vaša drugarica, rado cu vas još bolje uputiti. Još da napomenem, nije bitno odakle ste, bitno je samo da želite da probate!
Ja radim oko 8 godina i svidja mi se!
Dushica- Napreduje

- Broj poruka: 264
Datum upisa: 24.11.2011
Re: Trebaju mi nove Avon dame :)
Može se preskočiti dva kataloga,ali ako se preskoči treći, onda se ispada. U suštini, porudžbina od 2500 dinara se lako nakupi,kad pogledaš, meni to samo porodica napravi. Može se naručiti i manje, ali onda nemaš popust i plus plaćaš neku taksu, tako da se ne isplati.

Dushica- Napreduje

Evo linka ka novom katalogu,pa ako mislite bi mogli da imate neku porudzbinu,slobodno mi se javite!
Preporucite drugaricama, komsinicama... Ne moraju biti punoletne. I mislim da nisam rekla, uclanjenje se ne placa.
http://www.avon.rs/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201117
Preporucite drugaricama, komsinicama... Ne moraju biti punoletne. I mislim da nisam rekla, uclanjenje se ne placa.http://www.avon.rs/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201117

Dushica- Napreduje

Kako im je lep ovaj nakit na 4-5 strani.
A i kuglice su bas povoljne.
A i kuglice su bas povoljne.
Eto vidis,kupis kuglice i dobijes maskaru za 10 dinara, i vec imas uslov za nakit.

Dushica- Napreduje

I dalje trazim nove Avon damice.
Neka vam bude podstrek to sto sam ja danas od moje zarade kupila vereniku cipele i meni dva para pantalona.
Neka vam bude podstrek to sto sam ja danas od moje zarade kupila vereniku cipele i meni dva para pantalona.

Dushica- Napreduje

Ja bih vrlo rado . Ali kao prvo nisam punoletna , a i drugarica se vec bavi time pa je meni glupo .

Ksendzita- Napreduje

- Broj poruka: 228
Datum upisa: 18.11.2011
Ne moras da budes punoletna, nisam ni ja bila kad sam pocela, ukljucis se na maminu licnu kartu. E sad sto se tice drugarice, ako se ne krecete u istom drustvu, mozda i ne bi bio problem. Meni je jedna od najboljih drugarica takodje Avon dama, i tako smo u skoli imale svaka svoj red.
Ovako se ne druzimo sa istim ljudima,tako da nam je super.
Ovako se ne druzimo sa istim ljudima,tako da nam je super.
Dushica- Napreduje

Jos cu razmisliti
... Dopada mi se sto imaju jako lepe parfeme , a nisu skupi
...
... Dopada mi se sto imaju jako lepe parfeme , a nisu skupi
...
Ksendzita- Napreduje

- Broj poruka: 228
Datum upisa: 18.11.2011
Vazi,imas fore do januara, tada taman pocinje novi katalog i bas je akcija sa parfemima!

Dushica- Napreduje

Dobro ti je to Ksendzi .Imala bi dobar dzeparac.
Drugarica neka radi za sebe a ti za sebe tu nema ljutnje.
Drugarica neka radi za sebe a ti za sebe tu nema ljutnje.
Bas tako. Ja tako sa ovom mojom,ako mi npr.neko nesto kasno naruci,a ja nisam planirala da pustam jos jednu porudzbinu, narucim kod nje. Nemam popust,ali opet njoj pomognem.Mada to retko radim.
Posebno sad u ovom novogodisnjem,narucivala sam tri puta,a mozda cu i cetvrti. Super mi je bio popust, a ostvarila sam i uslov da dobijem kapu,sal i rukavice za 50 dinara.
Posebno sad u ovom novogodisnjem,narucivala sam tri puta,a mozda cu i cetvrti. Super mi je bio popust, a ostvarila sam i uslov da dobijem kapu,sal i rukavice za 50 dinara. 
Dushica- Napreduje

Bas tako Dushice.
Em proizvode uzimas jeftinije a plus pokloni,ma super je.
Em proizvode uzimas jeftinije a plus pokloni,ma super je.
Ali ne mozes da verujes kako je tesko ljude ubediti u to. Svi misle da je to obaveza. Ako je obaveza otici jednom mesecno u banku da platis racun, ja onda stvarno ne znam... Ksendzita Bejbee,ako u januaru u katalogu imas 3000 porudzbine, u C2 dobijas Planet Spa set za 50 dinara(ima neka tri proizvoda).

Dushica- Napreduje

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Trebaju mi nove Avon dame :)
» Doček Nove Godine u Parizu je želja, a u Beču realnost
» Avon vs. Oriflame
» Oriflame, Avon & Co.
» Za nas dame :) , poruka mukarcima
» Doček Nove Godine u Parizu je želja, a u Beču realnost
» Avon vs. Oriflame
» Oriflame, Avon & Co.
» Za nas dame :) , poruka mukarcima
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

» Plavuse-iskustva i saveti
» Dobro jutro Brbljivice!
» Kilogrami nakon porođaja
» Zvezde Granda(tv Pink)
» Brbljivice laku noc!!!!
» Azbuka prezimena
» Čestitke, zelje i pozdravi!
» Tinejdžerka se obesila zbog straha od smaka sveta!